Bloemen

Pluk een prachtig boeket
natuurvriendelijke bloemen

Zelf komen plukken
Pluk vier seizoenen lang je eigen boeket in onze prachtige moestuin. Met de bloemenknipkaart mag je zelf plukken in de grote moestuin. Laat je al wandelend inspireren door de charme van het seizoen, en de overdaad aan geur en kleur van onze bloemrijke moestuin. Of je nu een pronkstuk voor een bepaalde vaas wilt plukken of een heerlijk geurend boeketje cadeau wilt geven; bloemen zeggen nóg meer als je ze zelf geplukt hebt!

Wat kunt u plukken?
Het seizoen start doorgaans met de forsythia, gevolgd door magnolia en de verschillende narcissen en tulpen, lelietjes van dalen, lupine, lathyrus en delphiniums. De zomer is een en al overdaad! Grote hoeveelheden dahlia’s, zonnebloemen, asters, en alles wat er verder in de zomer groeit en bloeit. De herfst brengt artisjokken, hortensia’s, callicarpa , siermais en vele prachtige zaaddozen. Het seizoen eindigt met vele soorten kerstgroen en bessentakken, voor een kerstkrans in eigen stijl.

Plukken kan in overleg 7 dagen per week. Bij de eerste keer plukken krijg je een uitgebreide rondleiding en uitleg door Heleen.

Op zoek naar een origineel cadeau?
Niet één bos bloemen, maar misschien wel tien bossen bloemen cadeau doen. Een seizoen lang verzekerd zijn dat er met plezier aan je wordt gedacht.
knippen

Bloemen knipkaart

Je kunt verschillende soorten bloemenknipkaarten kopen. Eén knip staat voor een boeket van 12,50 euro; dat zijn bijvoorbeeld 5 grote takken magnolia of 10 dahlia’s of 25 lathyrussen of elk gemengd boeket overeenkomend met ongeveer 12,50 euro.

Kaart met 10 knippen voor €125,-
Kaart met 20 knippen voor €250,-
Kaart met 30 knippen voor €375,-


ja, Ik wil bloemen knippen!

Inschrijfformulier bloemen knipkaart

Bedankt! U ontvangt zo spoedig mogelijk meer informatie.
Oeps! Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het nog eens, of neem contact op via info@moestuinvollenhoven.nl